Förbättra din verksamhet online med professionell domänhantering

När man driver en verksamhet på nätet är det viktigt att ha kontroll över sina domäner. Domänen är det som gör att dina kunder kan hitta dig på Internet, och en felaktigt konfigurerad eller föråldrad domän kan leda till svårigheter att nå din webbplats eller e-post. Ett professionellt domänhanteringsverktyg kan hjälpa dig att undvika dessa problem, samtidigt som det erbjuder ett brett utbud av funktioner.

Vad ingår i tjänsten?

Idag har du som kund redan tillgång till våra verktyg genom kundzonen, dock kräver ju detta att du aktivt är inne och har koll på både marknaden och dina domäner, samt även har tekniskt kunnande och intresse. Med vår tjänst domainsmanager kan vi hjälpa dig med det tråkiga!

Domänregistreringar och förnyelser

En av de viktigaste funktionerna i en domänhanteringstjänst är möjligheten att registrera och hålla koll på dina domäner. Det innebär att du kan registrera nya domäner, förnya befintliga domäner, och ändra information om domänen (såsom kontaktuppgifter) när det behövs. Det hjälper dig att undvika att din domän förfaller eller att du missar att förnya den. Med Domainsmanager räcker det med ett telefonsamtal eller ett mail så fixar vi detta åt dig och registrerar domänen direkt på en gång!

DNS-tjänsten

En annan viktig funktion i en domänhanteringstjänst är en integrerad DNS-tjänst. DNS (Domain Name System) är det som gör att människor kan skriva in en domännamn (såsom www.vaia.se) i sin webbläsare och få hänvisad till den rätta IP-adressen. Domänhanteringstjänsten som vi erbjuder ger dig en mängd möjligheter av DNS-inställningar, så att du kan konfigurera din domän för att peka på rätt webbplats, mail-servrar, och andra tjänster. Här kan du ringa eller kontakta oss på annat sätt så fixar vi detta åt dig fort och enkelt.

Återrapporteringar

I tjänsten ingår en statusrapport varje kvartal hur det står till med dina domäner, allt från om dom är kopplade i dns till förnyelsestatus.

Domainsmanager!

Att ha kontroll över dina domäner är avgörande för att driva en effektiv verksamhet online. Med en professionell tjänst för domänhantering kan du enkelt hantera dina domäner genom en personlig kontakt med oss, såsom att registrera och förnya dem, konfigurering av DNS-inställningar för att säkerställa att dina kunder alltid kan hitta dig. Tjänsten erbjuder även en personlig kontakt för att hjälpa dig med alla dina domänbehov. I tjänsten ingår Anycast och DNS Sec för ökad tillgänglighet och säkerhet. Överväg att använda vår proffessionella domänhanteringstjänst för att förbättra din onlineverksamhet och få expertstöd på vägen.

Kontakta oss på support@vaia.se eller i chatten kan vi ta ett snack om tjänsten för dig!