Vildmarksdata lanserar ny e-tjänst

Utvecklingen av nya tjänster fortsätter i allt raskare takt. I och med att den moderna människan har allt mindre tid på sig att göra sig fin för helgen eller kanske för det viktiga affärsmötet lanserar vi idag vår senaste tjänst Distansmakeup(tm).

 

Hur går detta till?

Tanken med detta är att du tar en snabb ansiktsbild med din webbkamera eller för bättre slutresultat en vanlig digital kamera med minst 3MP upplösning och skickar den till vildmarksdata för editering. I våra avancerade datorprogram genererar vi utifrån din ansiktsform den ultimata makeup-lösningen för varje unik individ. För bättre resultat kan du skriva och berätta om dig själv och på vilket humör du känner dig i. När programmet är klart skickas en högupplöst bild till kunderna per post tillsammans med sminket som behövs samt utförliga instruktioner som i punktform berättar hur du ska göra för att uppnå den ultimata distansmakupen.

 

Framtidsplaner

Vi har redan idag lockat några stora aktörer inom sminkbranschen för att erbjuda kunderna de bästa priserna och hoppas knyta flera nya affärskontakter för att lansera tjänsten globalt. Inom en snar framtid förväntar vi oss ha klart den första betaversionen av systemet så att varje kund kan följa sitt ansiktes utveckling direkt via Internet.

Det finns inga hinder idag med den här tjänsten och den har fantastisk utvecklingspotential – säger Harald Ljushufvud, nyanställd produktutvecklingschef.

 

Beställ idag!!

Skicka ett mail till distansmakeup@vildmarksdata.se med din ansiktsbild så återkommer vi till dig!!

 

Referenser

Under produktutvecklingsstadiet av vår nya tjänst hade vi tre referenser som ställde upp. Här kan ni se resultatet.