Vi bidrar till livräddande värme i Ukraina: Kaminer till Gammalsvenskby

Vi är oerhört stolta över att kunna meddela att tillsammans med flera fantastiska organisationer i samarbete inklusive Direct Ukraine har vår verksamhet tagit steget för att hjälpa invånarna i Gammalsvenskby, Ukraina. Genom en insats har vi bidragit till att leverera livsnödvändiga kaminer till ett område som har lidit under extremt tuffa förhållanden i krigets Ukraina.

Tillsammans med Eldmark och andra sponsorer har vi möjliggjort leveransen av ett antal kaminer till området runt Gammalsvenskby. Dessa kaminer utgör en avgörande källa till värme för invånarna som har kämpat utan elektricitet och vatten i över ett år.

Se den här fina symbolen vi fått för vårt stöd – ett gåvobevis från de som levererar kaminerna. Det representerar hoppet och värmen som dessa enheter kommer att sprida till de som behöver det som mest.

Situationen i området kring Gammalsvenskby har varit oerhört utmanande. Invånarna har stått inför en strid mot kyla och oförmågan att tillgodose sina grundläggande behov. Våra insatser är en del av ansträngningarna för att rädda liv och skapa en tryggare tillvaro för dessa människor i krigets Ukraina.

Tack till alla som har gjort denna insats möjlig – det är tillsammans vi skapar verklig förändring.