Slutet på en era, början på en ny – möt VAIA

Välkommen till vår nya hemsida: VAIA.se!

Pusselbitarna börjar äntligen falla på plats. Idag har vi lanserat nya VAIA.se.
Här kommer en liten guide till var du kan hitta information om olika tjänster.

Ny support

Behöver du support vill vi gärna uppmana dig att logga in. Väl inloggad i kundzonen ser du dina tjänster och kommer åt vår kunskapsdatabas. Har du problem eller andra funderingar, testa gärna vårt nya Messenger-linknande supportchatt som du hittar nere till höger! Under logga-in menyn uppe till höger hittar du vår webbmailtjänst.

Företagssidorna

Under företagssidorna hittar får du en introduktion till hur vi tycker du ska lyckas på webben. Vi skriver om vår hostingplattform där du snabbt och enkelt kommer igång med dina projekt och vad vi kan erbjuda dig i form att tjänster och kompetens.

Hosting

På våra hostingsidor hittar du vår hosting förstås. Bland våra hostingtjänster kan du sedan navigera djupare ner och se vilka eller vilket alternativ som passar dig. Vi hoppas att VAIA webb Apps kommer att bli en favorit för dig som kund. Friheten att skapa ett konto gratis och sedan välja mellan en massa applikationer och bara playa igång dessa i molnet kommer att ta Internet med storm!

En av styrkorna i tjänsten är att du själv väljer om du vill sätta en liten budget för vad du vill betala varje månad eller om det är ok att faktiskt betala för tjänsten allt eftersom, pay-as-you-go. Andra styrkor är förstås att din site eller siter är egna poddar (typ servrar) i kluster som finns i tre olika datacenter i Sverige. Vi har aldrig tidigare kunnat erbjuda sådan redundans som vi har nu! Varför inte hoppa in i webb apps nu själv och prova på!

VAIA för partners

Som du ser på vår kontaktsida och på kartan hittar du oss i Norrland och i fjällvärlden. Vi har alltid funnits här som en lugn stabil plats i ett samhälle som rusar på framåt i en allt högre fart. För att komma framåt har vi historiskt alltid jobbat med partners. Dels för att det är kul, men även för att det brukar vara givande samarbeten och framförallt brukar våra partners vara närmare våra gemensamma kunder. Med vår nya plattform för partners är det nu superenkelt att komma igång och skapa framtiden tillsammans med alla dina nya kunder! Vi ger dig verktygen för att du ska kunna bygga plattformar åt dina kunder supersnabbt!

Din webbyrå. Våra konsulter arbetar vidare och bygger och underhåller webbplatser till ett flertal kunder. Vissa kunder hjälper vi med frontend och andra kunder har vi helhetsansvaret för. Vi arbetar också i flertalet projekt där vi går in som underleverantör och utför anpassningar av bland annat avancerade WordPress-funktioner. Kontakta gärna Marcus om du har någonting spännande på gång!

Vildmarksdata blir VAIA

  • Vet du att vi har byggt ett eget CMS förra årtusendet?
  • Vet du att vi startade webbhotell 1997?
  • Vet du vi har haft en pappershandel och sålt radergummin, men även grävt, blåst och svetsats fiber?

Gräv ner dig lite i vår story :-)

Är du fundersam över vårt namnbyte? Vi har skrivit några rader om hur vi resonerat och utvecklats med åren här.

Feedback

Vi hoppas att du gillar den nya sidan! Är det något särskilt du gillar eller något du tycker skulle kunna vara bättre eller annorlunda? Är det något som är svårt att förstå? Hör gärna av dig! Vi ta jättegärna emot din feedback. Skicka ett meddelande i chatten nere till höger eller kontakta oss via kontaktformuläret.