Nytt faktureringssystem

Från och med nu har vi gått över till ett nytt faktureringssystem. Som tidigare hanteras alla dina tjänster utifrån kundzonen, men allt som har med fakturering kör vi numera i systemet Fortnox. I det stora hela är det inga större förändringar för dig som kund, men det kan vara bra att veta ändå. Några nyheter kring detta är:

  • Ny avsändaradress för e-postfakturor blir faktura-no-reply@fortnox.se. Det innebär förstås att du inte kan svara på dessa fakturamail utan har du funderingar kring fakturan ska du skicka dessa till support@vaia.se
  • Till viss del lite nytt utseende på fakturan
  • Du måste ange ocr-nummer när du vill betala via bankgiro
  • Stöd för e-faktura, om du som företag eller privatperson t.ex vill ha fakturor direkt i din internetbank
0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du delta i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *