Kundzonen nu uppdaterad

Sedan sent i går kväll är vår kundzon nu uppdaterad. Vi beklagar att det tog lite tid, men nu ska systemen rulla på igen som de ska.

Några av nyheterna i nya kundzonen

Det nya systemet har ett något uppdaterat gränssnitt. Du kommer också att uppleva det snabbare att använda och vi introducerar med detta också stöd för depositioner (läs mera om detta nedan). Du kommer också kunna göra snabbare domänsökningar och nu har vi även stöd för ”namespinning” när du söker efter domäner. Det innebär att du kan få fram lite roliga förslag på dina domänsökningar beroende på var du befinner dig och vad du har sökt efter.

Domänsökningar och priser

Innan du söker efter en domän kan du enkelt kolla priserna på olika toppdomäner och även sortera dom via taggarna för att hitta den kategori som du kan vara intresserad av, så här ser det ut:

Domänsökning med priser och kategorisering

Nu kan du enkelt ange en domän, söka efter den och sedan få kreativa alternativa förslag om ditt första önskemål är upptaget, så här kan det se ut med ”namespinning”. Om du trycker på länken ”Ge mig mera förslag så får du fram flera alternativa domännamn. Du kan söka efter din nya domän som befintlig kund i kundzonen så kommer flera fält att fyllas i automatiskt åt dig för dig som innehavare. Nya kunder får söka sin domän via kundzonen på hemsidan och blir då per automatik kund efter beställning skett.

Sök efter domän

Depositioner

Depositioner är till för dig som känner att det vore skönt att ha en buffert som man kan använda för att dra fakturerade belopp ifrån. Här kan du enkelt logga in och själv deponera en slant i systemet. Då genereras en faktura, när den är betald så har du ett belopp innestående och så fort en faktura genereras så dras det beloppet från den deponerade slanten.

Det här innebär också att kunder som betalar för mycket nu inte längre får överskjutande belopp betalt tillbaka utan det hamnar i stället som en deposition.

Deposition

Det finns förstås flera intressanta små funktioner och finesser samt buggfixar som är åtgärdade också. Skulle det vara så att du har några frågor eller funderingar kring nya kundzonen får du jättegärna höra av dig till oss.