Svensk Jakt migrerar från Episerver till WordPress

Nu kan vi äntligen gå ut med nyheten att arbetet med migreringen av Svensk Jakt från Episerver till WordPress är klart och lanserat.

Vildmarksdata har under 2016 haft förmånen att jobba tätt tillsammans med webbredaktionen på Svensk Jakt. Vårt huvuduppdrag har varit att migrerat webbplatsen från publiceringssystemet Episerver till open source systemet WordPress. Vid sidan av detta har vi även gjort många nya anpassningar samt utvecklat ett helt unikt och anpassat system för att hantera innehållet på startsidan samt underliggande toppsidor. Redaktionen har nu helt fria händer vad gäller publicering och layout.

Svensk Jakt besöks årligen av över 5 000 000 besökare, webbplatsen har över 16 000 artiklar vilket har ställt höga krav på precision och prestanda. Vi kan stolt säga att webbplatsen idag har en bättre prestanda än vad den hade innan migreringen. Idag används en infrastruktur som består av en webbserver samt en proxy server som kör Varnish Cache för att snabbt leverera materialet till besökaren.

LÄS MER HÄR