Vi söker en ny medarbetare

Vi söker just nu efter dig som är 1:st och/eller 2:nd line Supporttekniker till något av våra kontor i Sorsele eller Arjeplog!

Som supporttekniker är du verksamhetens första kontakt för våra kunder. Kontakten sker i huvudsak via mail eller telefon.Ditt primära mål är att ge en hög och kvalitativ IT-support i syfte att leverera hög tillgänglighet i företagets olika produkter samt att lösa kundens problem inom överenskommen tid.Din personlighet är viktig för oss och vi ser gärna att du är social och intresserad av teknik! Du tycker om problemlösning och att hjälpa kunder på ett pedagogiskt sätt. Du är självgående, stresstålig och strukturerad.

Meriterande men inget krav är:
– Arbete med att lösa e-post problem.|
– Arbete med att möta kunder via telefon eller e-post.
– Arbete i Microsoftmiljöer.
– Arbete med WordPress.

På Vildmarksdata kommer du att få arbeta med många olika tekniska lösningar. Vi är ett företag i ständig utveckling så det finns alltid något nytt att lära sig. Du kommer att få jobba med allt från enkla problem till mer utmanande uppgifter. Vi som jobbar på Vildmarksdata älskar ny teknik men vi älskar också att njuta av naturen som vi har inpå knuten.

Passar det här in på dig så hör av dig till info@vildmarksdata.se

 

Visa annonsen på platsbanken