Ny sponsringspolicy

Vilka vi sponsrar

Först och främst bestämmer Vildmarksdata vem och/eller vad vi vill sponsra. Detta kan inte någon påverka.

I första hand sponsrar vi organisationer som arbetar för norrlands inland och helst då i närområdet där vi själva har vår verksamhet. Det kan vara inom sport eller ideella organisationer eller någonting annat som kan föra vår region i positiv och god dager.

I andra hand kan vi sponsra organisationer som själva arbetar ideellt med sin verksamhet som helst ska vara av god sak.

I tredje hand kan vi sponsra kollegor, nära anhöriga eller närstående.

Vilka vi inte sponsrar

Vi sponsrar inte privatpersoner. Vi sponsrar heller inte datorspelsservrar, eller drift av sådana. Vi sponsrar inte heller projekt som vi inte känner passar vår verksamhet.

Hur vi sponsrar

Startavgifter och eget arbete vill vi alltid ha betalt för enligt den för närvarande gällande prislistan oavsett vad vi sponsrar. Det enda vi sponsrar är drift av olika nättjänster såsom webbplats/e-post/dns-tjänst mm. Vi sponsrar aldrig med kontanta medel.

Våra sponsorförväntningar

Vi förväntar oss alltid att finnas med en banner på dens webbplats vi sponsrar. Vi förbehåller oss rätten att själva editera och publicera en passande banner enligt överenskommen storlek när vi vill under tiden vi sponsrar aktuellt projekt.

Om den sponsrade vill kan vår logotype användas även i andra sammanhang än på vår webbplats enligt separat överenskommelse.

Sponsorrevidering

För varje helår görs en sponsorrevidering för att utvärdera vår sponsringsinsats för aktuellt projekt.

Uppsägning av sponsring

Vildmarksdata AB äger rätt att säga upp våra åtaganden gällande aktuellt projekt på tre månaders uppsägningstid utan att ange anledning.