Nyheter från oss…

Nya paket och priser i webbhotellet

Vi har introducerat nya paket och priser i vårt webbhotell. För att förenkla finns det nu bara två olika paket som båda innehåller obegränsat antal e-postkonton, mm. Nu får DU mycket mer som webbhotellskund hos Vildmarksdata AB.

 

Från och med årsskiftet 2006 har du möjlighet att betala din webbfaktura årsvis. Kontakta oss innan årsskiftet så fixar vi det.

Webdb – vår kontrollpanel

Glöm inte bort att du i samband med att ni blev kund hos oss fick ett avtal och/eller en orderbekräftelse med information om hur du loggar in i webbdb. Där kan du administrera en hel del av din webbplats, se statistik, göra adressändring mm och läsa dom allmänna villkoren.

Vi har flyttat

Vildmarksdata AB har flyttat till nya fräscha lokaler på strandvägen 13, ett stenkast från vår tidigare placering centralt i Sorsele. Vi trivs mycket bra i våra nya lokaler och har fått den arbetsmiljö vi strävat efter det senaste året.

 

Den 15:e oktober kommer vi att ha en officiell invigning med öppet hus. Du är hjärtligt välkommen, mera om detta hittar du snart på vår hemsida!

Registrera .eu

Från och med december månad kommer det att vara möjligt att registrera .eu domäner. Naturligtvis kan Vildmarksdata AB hjälpa dig med detta, nedan följer kortfattad information om .eu.

 

.EU-domänen kommer driftsättas i två steg. Först kommer en s.k. ”sunrise”-period där företag kan registrera sina företagsnamn och varumärken. Därefter kommer registreringarna släppas fria för allmänheten.

 

  1. Första två månaderna gäller varumärken och myndigheter. (TRADEMARK) Om ni är innehavare av ett registrerat EG-Varumärke, nationellt varumärke, licenserat varumärke eller är en myndighet skall ni välja denna kategori.
  2. Firmanamn och andra rättigheter. (COMPANY_NAME) Om Ni vill skydda Ert firmanamn eller andra rättigheter såsom inarbetade varumärken, kännetecken, skyddade litterära och artistiska verk eller familjenamn skall ni ange denna kategori.
  3. Fritt att registrera. (FREE) I den här fasen kan du registrera vilka domännamn du vill under förutsättning att du kan påvisa din hemvist inom EU.