WEBBUTVECKLING

[et_pb_section admin_label=”Sektion” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Rad” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” parallax_2=”off” parallax_method_2=”off” column_padding_mobile=”on”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_cta admin_label=”Webbutveckling i framkant” title=”Webbutveckling i framkant” button_url=”https://www.vildmarksdata.se/tjanster/webbyra/webbutveckling/” url_new_window=”off” button_text=”LÄS MER HÄR” use_background_color=”off” background_color=”#7EBEC5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ module_class=”black-button”]

Vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt webbprojekt. Vi jobbar med flera olika tekniker och kan leverera allt från den lilla webbplatsen till större projekt.

  • One Stop Shop, drift och utveckling på samma ställe
  • Alltid mobilanpassat
  • Hemsidor, e-handel och bokningssystem
  • Webbapplikationer
  • WordPress, .NET (C#, ASP.NET)

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_divider admin_label=”Avdelare” color=”#ffffff” show_divider=”off” height=”80″ divider_style=”solid” divider_position=”top” hide_on_mobile=”on”] [/et_pb_divider][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://www.vildmarksdata.se/wp-content/uploads/2016/07/hemavan_mockup.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”fade_in” sticky=”on” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]