DOMÄNER

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_divider admin_label=”Avdelare” color=”#ffffff” show_divider=”off” divider_style=”solid” divider_position=”top” hide_on_mobile=”on”]

[/et_pb_divider][et_pb_cta admin_label=”Uppmaning till handling” title=”Internet börjar med en domän” button_url=”https://kundzon.vildmarksdata.se/domainchecker.php” url_new_window=”off” button_text=”Registrera en .SE domän idag” use_background_color=”off” background_color=”#7EBEC5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ module_class=”black-button”]

Domännamnet gör att du hamnar på rätt webbserver och kan läsa innehållet när du skriver in domännamnet i din webbläsare.

  • Samla hela din verksamhet under ett namn
  • Koppla domännamnet till både webbsida och e-post
  • Ge ett seriöst intryck till dina kunder

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://www.vildmarksdata.se/wp-content/uploads/2016/04/ackrediterad_seregistrar_cropped.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”fade_in” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]