HOSTING HOS VILDMARKSDATA

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_cta admin_label=”WordPress” title=”WordPress” button_url=”https://www.vildmarksdata.se/tjanster/hosting/wordpress/” url_new_window=”off” button_text=”LÄS MER HÄR” use_background_color=”off” background_color=”#7EBEC5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ module_id=”blue”]

Bra hastighet, kraftfull säkerhet och expertsupport. WordPress är vår passion.

Passar dig som vill ha en bra WordPress-upplevelse.

 • Dagliga backuper
 • Automatiska uppdateringar
 • Malware Scanning
 • Integrerad cachelösning

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_cta admin_label=”Webbhotell” title=”Webbhotell” button_url=”https://www.vildmarksdata.se/tjanster/hosting/webbhotell/” url_new_window=”off” button_text=”LÄS MER HÄR” use_background_color=”off” background_color=”#7EBEC5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ module_id=”green”]

Snabbt och pålitligt webbhotell för privatpersoner och företag med en support som du kan lita på.

Passar dig som bloggar, har en webbutik eller utvecklar hemsidor.

 • Professionell support
 • Dagliga backuper
 • Hög säkerhet
 • Installera enkelt applikationer

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_cta admin_label=”Egen server” title=”Egen server” button_url=”https://www.vildmarksdata.se/tjanster/hosting/vps/” url_new_window=”off” button_text=”LÄS MER HÄR” use_background_color=”off” background_color=”#7EBEC5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ module_id=”yellow”]

Få full kontroll över din servermiljö med en server i vårt norrländska moln.

Passar dig som vill ha full kontroll på din server.

 • Börja smått och väx stort
 • Dagliga backuper
 • Expertsupport
 • Dedikerade resurser

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_cta admin_label=”E-handel” title=”E-handel” button_url=”https://www.vildmarksdata.se/tjanster/hosting/ehandel/” url_new_window=”off” button_text=”LÄS MER HÄR” use_background_color=”off” background_color=”#7EBEC5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ module_id=”red”]

Starta enkelt en e-handelsbutik som du kan anpassa som du vill med WooCommerce.

Passar dig som vill sälja dina produkter och tjänster på internet.

 • Flera betalsätt
 • Expertsupport
 • Flera designmallar
 • Mobilanpassat

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]